duminică, 9 iunie 2013

UB40 a incalzit inimile ardelenilor la Cluj

Trupa UB40 a adus la stadion, în a doua zi a Cluj Arena Music Fest, circa 10.000 de persoane. La eveniment, au venit atât clujeni, cat si fani ai trupei britanice din Maramures, Bistrita, Salaj, Alba, Bihor, Satu Mare precum si din alte zone ale Transilvaniei.

Spectacolul de pe data de 8 Iunie 2013 a debutat la ora 17.00 cu artiştii români Alex Velea, Antonia, Delia, Smiley şi Ştefan Bănică Jr.. Desi artistii romani au pregătit numeroase hit-uri, de frica ploii, marea majoritate a spectatorilor au venit la stadion după ora 18,30, motiv pentru care artistii români care s-au bucurat de o audientă mai serioasă au fost Smiley şi Ştefan Bănică.

Britanicii din Birmingham au încins atmosfera încă de când au păşit pe scenă. Au inceput cu cateva piese care ne-au adus aminte de ani ’80. Adevăratii fani, care erau obisnuiti cu fantastica voce a lui Ali Campbell, au fost la inceput putin dezamăgiti de vocea actualului solist al trupei, Duncan Campbel, care l-a inlocuit pe Ali Campbell in 2008. Vocea lui Duncan seamănă foarte bine cu vocea fratelui sau, dar totusi atunci cand il auzi cantand unele din hit-urile anilor ’80 simti o mică diferentă.

Pana la urma totul a fost bine si spectacolul s-a terminat in aplauzele clujenilor. Specatatorii au aplaudat indelung melodiile Kingston Town şi Red Red Wine care au fost interpretate la inchiderea concertului.
Dupa ce si-au luat “La revedere”, au revenit pentru o ultima melodie, Ivory Madonna, in aplauzele furtunoase ale publicului.

Incă odată Cluj Arena a fost „la inaltime” !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu